• -20%
ABOCA LEVIACLIS PEDIATRIC ΜΙΚΡΟΚΛΥΣΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΒΡΕΦΗ ΜΕ PROMELAXIN 6x5gr

ABOCA LEVIACLIS PEDIATRIC ΜΙΚΡΟΚΛΥΣΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΒΡΕΦΗ ΜΕ PROMELAXIN 6x5gr

Κωδικός: 1094589

Ενδείκνυται για τη θεραπεία της

δυσκοιλιότητας σε παιδιά και

βρέφη, ακόμη και στην παρουσία

της σπλαγχνικής

υπερευαισθησίας (όπως στην

περίπτωση του συνδρόμου του

ευερέθιστου εντέρου) ρωγμές και

αιμορροΐδες

9,12 € 11,40 € -20%
με ΦΠΑ
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

 

Το προϊόν απελευθερώνει το έντερο και μειώνει τη δυσφορία , ερεθισμό και φλεγμονή παρούσα στην περίπτωση της δυσκοιλιότητας.

Το Melilax για παιδιά και βρέφη συνδυάζει τη δράση για εκκένωση μαζί με την προστατευτική και καταπραϋντική δράση για τον βλεννογόνο του ορθού.

Η διπλή δράση του Melilax επιτυγχάνεται χάρη στο PROMELAXIN ® , ένα συγκρότημα από μέλι νέκταρος μελιτώματος και ειδικά επιλεγμένα και επεξεργασία σύμφωνα με την περιεκτικότητά τους σε μονοσακχαρίτες , πολυσακχαρίτες και μελανοϊδινών , εμπλουτισμένο με το κλάσμα πολυσακχαρίτη από αλόη και μωβ .

Το Melilax για παιδιά και βρέφη ασκεί ένα ερέθισμα που προκαλεί την ενεργοποίηση της αφόδευσης .

Επιπλέον χάρη στις ιδιότητές του mucosimili και του ιξώδους του , προστατεύει τον βλεννογόνο του ορθού κατά τη διέλευση των κοπράνων .

Αυτές οι ειδικές ιδιότητες , σε συνδυασμό με την αντιοξειδωτική δράση , παρέχει στο προϊόν τη δυνατότητα να προστατεύει και να καλμάρει το βλεννογόνο .

Δεν χρησιμοποιείτε εάν υπάρχει οποιαδήποτε ασυνήθιστη αλλεργία σε ένα ή περισσότερα συστατικά. Σε περίπτωση επίμονης δυσκοιλιότητας είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε το γιατρό σας για να αποκλείσει άλλες ασθένειες .

Σύνθεση:
Promelaxin ® σύνθετοι πολυσακχαρίτες από αλόη και μέλι Μολόχας τίτλο : ≥ 50 % μονοσακχαρίτες , πολυσακχαρίτες ( μοριακό βάρος > 20.000 Dalton ) ≥ 0,3 %
Επίσης περιέχει : μείγμα idroglicerica , το χυμό λεμονιού , αιθέριο έλαιο λεβάντας .

  • Να γίνεται χρήση πάντα με τις οδηγίες της παρασκευάστριας εταιρείας.
  • Η χρήση του δεν αντικαθιστά την κλασσική ιατρική αλλά τη συμπληρώνει, γι' αυτό και ζητάτε και ακολουθείτε τις συμβουλές και τις οδηγίες γιατρού.

 

5x10gr

1094589
Product added to wishlist
Product added to compare.