Κατηγορίες

Κατασκευαστές

KORRES ΑΝΤΗΛΙΑΚO ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΣΩΜΑΤΟΣ SPORT ΚΙΤΡΟ SPF50 200ml

Αντηλιακό Γαλάκτωμα Προσώπου-Σώματος με Κίτρο

Ιδανικο για αθλητικές δρααστηριότητες

SPF50

Λεπτομέρειες

Μειωμένη τιμή
16,49 € 19,40 €

(η τιμή μειώθηκε κατά 15 %)

10104655

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Εμπλουτισμένο με αλόη, ηλίανθο και βιταμίνη Ε & Β5, βελτιώνει τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας ενάντια σε εξωτερικούς παράγοντες (ήλιος/ξηρότητα), ενώ παράλληλα διατηρεί την ενυδάτωση και ελαστικότητά της. Το Κίτρο, φυσική πηγή σε αντιοξειδωτικήβιατμίνη C, τονώνει και ανοζωογονεί την επιδερμίδα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

  • Προστατεύει από το ευρύ φάσμα της ακτινοβολίας και τη Φωτογήρανση
  • Ελαφριά, μη λιπαρή Υφή
  • Γρήγορη απορρόφηση
  • Ανθεκτική στο νερό και τον ιδρώτα
  • Κατάλληλη για αθλητικές δραστηριότητες
  • Χωρίς Σιλικόνες

ΧΡΗΣΗ:

Απλώστε ομοιόμορφα στο πρόσωπο και το σώμα τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο. Επαναλάβετε τη χρήση συχνά, για να διατηρείτε την προστασία, ιδιαίτερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα. Για να επιτύχετε την προστασία που αντιστοιχεί στο δείκτη ηλιακής προστασίας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ποσότητα 2mg/cm2 (περίπου 6 κουταλάκια του γλυκού για το σώμα ενός ενήλικα).

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:

Η μείωση της ενδεικνυόμενης ποσότητας περιορίζει σημαντικά το επίπεδο προστασίας. Μην εκτίθεστε πολλή ώρα στον ήλιο ακόμα και αν χρησιμοποιείτε αντηλιακό. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο αποτελεί σοβαρή απειλή για την υγεία. Αφήστε χρόνο ώστε το προϊόν να απορροφηθεί πριν έρθει σε επαφή με τα ρούχα. Τα αντηλιακά προϊόντα ενδέχεται να προκαλέσουν λεκέδες στα ρούχα. Ανακινήστε πριν την χρήση.

 

200ml